Pageralang, Kemranjén, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Pageralang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanKemranjén

Pageralang nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Kemranjén, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg