Paguyangan, Brebes

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paguyangan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBrebes
Lega104,94 Kilométer pasagi
Pangeusi101.041 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.29.04
Désa/kalurahan12

Paguyangan nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)