Paku

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Paku

Paku nyaéta benda bunder panjang nu dijieun tina logam beusi nu ujungna lancip, funsina pikeun nempelkeun atawa ngahijikeun hiji tihang ka tihang sejen.[1]

Paku mimiti ditimukeun taun 1900 an di Newark, New Jersey, Amerika Serikat ku Edwin Moore salah saurang pegawai di parusahaan cuci-cetak foto.[2] Sanggeus nimukeun paku manehna ngadegkeun parusahaan nu dingaranan Moore Push-Pin Company.[2]


Nulis.jpg



Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Paku (Diakses tanggal 16 November 2011)
  2. a b Penemu (Diakses tanggal 16 November 2011)