Paku

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paku

Paku nyaéta benda bunder panjang nu dijieun tina logam" beusi nu tungtungna méncos, kagunaanna pikeun nempelkeun atawa ngahijikeun hiji tihang ka tihang séjén.[1]

Wujud paku ieu mimiti kapanggih taun 1900 an di Newark, New Jersey, Amerika Serikat ku Edwin Moore salah saurang agawé di parusahaan cuci-cetak foto.[2] Sanggeus nimukeun paku manéhna ngadegkeun parusahaan nu dingaranan Moore Push-Pin Company.[2]


Nulis.jpg



Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Paku (Diakses tanggal 16 November 2011)
  2. a b Penemu (Diakses tanggal 16 November 2011)