Paku

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Paku

Paku nyaéta benda bunder panjang nu dijieun tina logam beusi nu ujungna lancip, funsina pikeun nempelkeun atawa ngahijikeun hiji tihang ka tihang séjén.[1]

Paku mimiti ditimukeun taun 1900 an di Newark, New Jersey, Amerika Serikat ku Edwin Moore salah saurang pegawai di parusahaan cuci-cetak foto.[2] Sanggeus nimukeun paku manéhna ngadegkeun parusahaan nu dingaranan Moore Push-Pin Company.[2]


Nulis.jpg



Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Paku (Diakses tanggal 16 November 2011)
  2. a b Penemu (Diakses tanggal 16 November 2011)