Palawangan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kecap Palawangan dina basa Sunda sacara umum nujul ka liang-liang pamiceunan dina awak jelema, di antarana :