Palmérah, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kacamatan Palmérah

Peta lokasi Kacamatan Palmérah
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Palmérah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.


 t·s·é 

Kota Jakarta Barat, DKI Jakarta

Kacamatan: Cengkaréng | Grogol Petamburan | Kalideres | Kebon Jeruk | Kembangan | Palmérah | Taman Sari | Tambora



Nuvola filesystems folder home.png