Palmérah, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Palmérah

Peta lokasi Kacamatan Palmérah
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Camat -
Lega 7,51 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 199.728 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Palmérah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.


 t·s·é 

Kota Jakarta Barat, DKI Jakarta

Kacamatan: Cengkaréng | Grogol Petamburan | Kalideres | Kebon Jeruk | Kembangan | Palmérah | Taman Sari | Tambora



Nuvola filesystems folder home.png