Pamajikan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Citakan:Close relationships Pamajikan nyaéta salah sahiji palaku nikahan nu awéwé. Saurang awéwé biasana nikah jeung saurang lalaki dina hiji upacara nikahan saméméh diresmikeun statusna minangka hiji pamajikan jeung pasanganna minangka hiji salaki.

Citakan:Kekerabatan


Nuvola filesystems folder home.png