Salaki

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Citakan:Close relationships Salaki mangrupa salah sahiji palaku nikahan anu lalaki. Saurang lalaki biasana nkah jeung saurang awéwé dina hiji upacara nikahan saméméh diresmikeun statusna salaku hiji salaki jeung pasanganna salaku pamajikan.

Citakan:Kekerabatan


Nuvola filesystems folder home.png