Pamaké:32X

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
de Dieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
Téang Basa pamaké

32X: Administrator at Wikimedia Commons (→ Commons:User:32X)