Obrolan pamaké:32X

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
de Dieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
Téang Basa pamaké
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké 32X ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi (sawala) 23:09, 11 Séptémber 2008 (UTC)