Pamaké:Accuyy

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Asep Maulana Nuriman(Bandung,11 Agustus 1995) Nyaeta Budak nu eweh gawe,sangkan bisa Flash Professional,HTML jeung Saetik FBML

Atikan[édit | édit sumber]

  • 2000-2001:TK.Darul Qolam
  • 2001-2006:SD.Darul Qolam
  • 2007-2009:SMP plus Al-Amanah
  • 2010-Ayeuna:SMK PASUNDAN 3 BANDUNG

Produksi[édit | édit sumber]

ti baheula nepi ka ayeuna Nembe Aya 5 produk nu ku simkuring damel. salah sahiji na :

title ti ie produk nyaeta Blog , Ngagunakeun Bahasa HTML JAVASCRIPT FBML jeung XML ,Sabagian ti na skript meunag madog ti Aing Creations.

Rujukan[édit | édit sumber]

Blog nu Aink