Obrolan pamaké:Accuyy

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Accuyy ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi (sawala) 24 Désémber 2011 10.07 (UTC)


Asep Maulana Nuriman[édit sumber]

Punten Kang Accuyy, artikel Asep Maulana Nuriman bade dihapus. Upami lebetna ngadadarkeun ngeunaan profil pribadi Kang Accuyy nyalira, mangga dilebetkeun dina kaca pamake sateuacan ku simkuring dihapus --Tedi (sawala) 24 Désémber 2011 10.09 (UTC)