Pamaké:Anas1712

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Go to fr:User:anas1712

Wikipedia:Babel
fr Cette personne parle le français comme langue maternelle.
ar لغة هذا المستخدم الأم هي العربية.
Citakan:User nl-4
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
id-0 Pengguna ini tidak mengerti bahasa Indonesia, atau hanya dengan sangat sulit.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké