Pamaké:Annekepuspa95

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun! Nami abdi Anneke Puspa Arianto biasa disebat Anne. abdi lahir di Bandung kaping 9 April 1995. Ayeuna kuliah sareng didamel. Rorompok di Jl.Cemara Bandung. Nuhun


Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. --ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.33 (UTC)

.