Pamaké:Benzen

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Wikipedia:Babel
de Dieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
fr-2 Cet utilisateur peut contribuer avec un niveau intermédiaire en français.
id-1 Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat dasar.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.

  I would prefer if you contact me on my discussion page in the German-speaking wikipedia.



  Atombombentest Redwing-Seminole 01.jpg