Pamaké:Budi Rahmat Alifian

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Budi

Budi Rahmat Alifian nya eta salah sahiji mahasiswa Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah FPBS UPI angkatan 2013. Sok disebut Budi atawa Alif ku babaturan di kampus. Ayeuna manéhna aktif di organisasi boh dijero jurusan boh di luar jurusan. Ari di jero mah manéhna aktif di DPM HIMA PENSATRADA salaku Girang Serat période 2014/2015. Ari di luar jurusan mah manéhna aktif di Pramuka Racana Prabu Siliwangi Subang Larang.

Kalangenan jeung kabisa nu dipiboga ku Budi nya éta Ngagambar kaligrafi(Arab/Sunda),maénkeun alat musik, ngahalueang, maca, jeung nulis fiksi.

manéhna ka irut ku kagiatan nulis hal anu sipatna non fiksi atawa bisa disebut formal jeung anu ilmiah. ku modal kahayang nu gedé manéhna sok wani kana hiji hal anu sipatna tantangan. ceuk manéhna " Tantangan bakal naékkeun darajat urang"

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. --ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.34 (UTC)

.