Pamaké:Duriah Tus Solihah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
ini saya

Sampurasuuun !

Tepangkeun simkuring Duriah Tus Solihah nenehna Dudu, Mahasiswa Departemen Pendidikan Bahasa Daerah Entragan 2013. Gumelar di Majalengka Ping 29 Januari 1995. Kuring kungsi dagang Donat, tapi itu sudah berlalu, Ahh sudahlah. Ayeuna mah kuring Hijrah tina Donat kana CINTA. naha bet cinta? sabab cinta mangrupa hal anu "tak lekang oleh waktu" yihaaa.. Heup, ulah katutuluyan bisi gering. salajengna minangka mahasiswa nu rancage kuring kudu ngededelan kasibukan kuliah ku ULIN biar balance.


Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.40 (UTC)