Pamaké:Egi praja

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Egi Praja Septian

Sampurasun!

Simkuring Egi Praja Septian urang Karawang. Kagiatan sapopoé simkuring iwal ti kuliah di Prodi Pendidikan Bahasa jeung Budaya Sunda, Sekolah Pascasarjana Universitas Pendidikan Indonesia Bandung, ogé ngajar basa Sunda di SMPN 4 Kotabaru.

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.46 (UTC)