Pamaké:Erna Ervilyana R

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
jalan Merdeka

Sampurasun !
Nepangkeun wasta pun Erna Ervilyana Rulita mahasiswi Depertemen Pendidikan Bahasa Daerah UPI Bandung entragan 2013. Alhamdulillah lahir mah di Garut ping 31 Oktober 1994. Insha allah taun 2017 bakal lulus janten Sarjana kalayan gelar S.Pd (doakeun we nya, Amien) hehee.. Cita-cita mah hayang jadi guru muda, ibu muda tapi asal ulah jadi istri muda. Kalangenan curhat boh ka sasama manusa boh ka Pangeran. Status ayeuna nuju nyangking gelar jomblo mulia, anu insha allah bakal janten panglengkep agama anjeuna.

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.46 (UTC)