Pamaké:Fati2001

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

assalamulaikum wr.wb .

sampuransun , baraya bandung ,baraya sunda anu di pika cinta kusasaha , didieu simkuring bade ngenalkeun simkuring sareng ke pribadian simkuring . simkuring gaduh wasta nur kafiah . mun tiasa di saur fia atanapi kafiah .ayeuna simkuring nincek yuswa 19 tahun , alhamdullilah simkuring ge ayeuna atos kuliah di STIE PASUNDAN , tapi da simkuring teh alihan saleresna ma kapungkur teh kuliah di STIE KRIDATAMA .nya mung sakitu weh meuren nya biodata simkuring , ayeuna ma urang basah kabiasaan simkuring .mung engke kantenan nya upami nuju salse mung sakieu simkuring biantarakeun simkuring wassallam :)

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.47 (UTC)