Pamaké:Interwiki de~suwiki

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kontribusi kuring


Wikipedia:Babel
de Dieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.


en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.


su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké