Obrolan pamaké:Interwiki de~suwiki

    Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
    Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

    Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Interwiki de~suwiki ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

    Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

    Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

    Tak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

    Tedi 23:08, 9 Agustus 2007 (UTC)


    Your account will be renamed[édit sumber]

    20 Maret 2015 08.22 (UTC)

    Geus ganti[édit sumber]

    19 April 2015 11.54 (UTC)