Pamaké:Izuy layung koneng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
katurug katutuh

nepangkeun wasta pun Muammar Rijal..kiwari kami nuju nyiar élmu di paguron luhur PASIM jurusan teknik informatika kalangenan kami maen musik,,husus na kami mah mikaresep musik nu rada "heuras" bilih aya peryogi,,mangga hubungi kami : facebook : Muammar Rijal PIN : 7f315258 hatur nuhun.

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.49 (UTC)