Pamaké:Julien06200

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
fr Cette personne parle le français comme langue maternelle.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Citakan:User es-3
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké