Pamaké:Kanjy

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Wikipedia:Babel
ja この利用者は日本語母語 としています。
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké