Pamaké:Kerinchris

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
wargi bandung

Sampurasun.... Wastapun Kerin Chrisnawaty,Gumelar di Bandung,Sarijadi blok 12(awingahgar).Gelar di bandung 13 mei 1999. Sakola di SMAN 15 Bandung,kelas 1.

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.51 (UTC)