Pamaké:Law soma

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
ja この利用者は日本語母語 としています。
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
fr-1 Cet utilisateur peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké

I'm a Japanese wikipedian, Law_soma.

If you have any messages, please leave these to ja:User talk:Law_soma, Thank you.