Pamaké:Luna juniza

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
luna juniza

Tepangkeun nami abdi Luna Juniza Aulyya Gunawan, rorompok abdi di Sukabumi jl. Goalpara kp.Cikaret. yuswa abdi 14 tahun , abdi sakola di SMP Negeri 2 Sukaraja Sukabumi. Hobby abdi sok ngamusik sareng fofotoan.

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.52 (UTC)