Pamaké:MadCholis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ngaran kuring Holis, guru basa Sunda nu kakara diajar.nu hayang kawin can boga mudal, susuganan aya nu arek mere modal.