Obrolan pamaké:MadCholis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké MadCholis ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?


--A.R Dipusparaga (sawala) 14 Méi 2017 13.37 (UTC)

Ngémutan Artikel nu Kedah Diropéa[édit sumber]

Sampurasun Kang @MadCholis,

Kumaha damang? Rupina nembé katingal deui éksis dina kaca wiki. Pami kagungan waktos, diantos pisan kontribusi artikelna Kang sareng deuih artikel-artikel anu tos diklaim sarta masih kénéh aya kakirangan, mugi tiasa dilengkepan heula kakiranganana supados tiasa lolos klaim margi sakedap deui saémbara Wiki Sabanda périodeu kahiji badé lekasan. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 4 Séptémber 2017 14.56 (UTC)