Pamaké:MarisaHartnes

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
the image at home

Wilujeng Sumping... Sampurasun.. :-) Nepangkeun,, Wasta kuring Marisa Hartnes Pamilon Mangle Mitra Rumaja, pasanggiri nulis dina Wikipedia basa Sunda

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.53 (UTC)