Pamaké:Megalestari98

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

sampurasun tepang keun wasta mega lestari yuswa 17th sakola diSMK BandungSelatan2 abdi budak teater yudhistira, bulan kamari ngiring FDBS (festival Drama Bahasa Sunda)sajawa barat alhamdulilah abdi nominasi aktris pinunjul

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.54 (UTC)