Pamaké:Mirwanda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasuuuunn!

Nepangkeun wasta pun Mirwanda. Ngaran ti lahir nepi ka ayeuna anu dibikeun ku pun biang. Mirwanda, euweuh deui papanjanganana. Gumelar ka alam dunya ping 9 Oktober taun 1994. Mahasiswa Departemen Pendidikan Bahasa Daerah UPI entragan 2013. Ayeuna keur sibuk nyieunan bantal. Sabenerna leuwih sumanget nyieun bantal dibandingkeun ngerjakeun pancen kuliah mah.hhee..

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.54 (UTC)