Pamaké:Muhamad Kusaeri

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wilujeng Sumping di tepas kami.

Kami

Wasta pun Muhamad Kusaeri, sim kuring Mahasiswa di Departemen Pendidikan Bahasa Daerah Entragan 2013 FPBS UPI Bandung.
Ari asal mah ti Lebak-Banten, udagan ngiringan ieu téh seja ngaguar, medar, nyawalakeun jeung nyalusur perkara tatar Sunda, boh nu di Banten boh nu di Priyangan.

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.54 (UTC)