Pamaké:Nabil Funclown

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nepangken nami simkuring Nabil Firmansyah A asalna ti Bandung Sakola keneh kelas 3SMP Hobby simkuring maca jeng maen game tong hilap add Facebook sim kuring Nabil Pokpokcoy

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.55 (UTC)