Pamaké:Nona Anggraeni

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun... wasta abi nona anggraeni rorompok di batujajar.. kuliah di STMIK Likmi Bandung anu di jalan I.R H DJUANDA DAGO Abdi Babar di Bandung kaping 24 April 1994 Abdi bungah janten urang bandung kumargi Bandung teh endah tinu Alam na.. mojang jajaka na gareulis sareng karasep, Bandung

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.56 (UTC)