Pamaké:Oiksandiwara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nepangkeun nami abdi Thoriq.abdi sakola di smp alkhoiriyyah kelas 8 hoby abdi makan makan

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.56 (UTC)