Pamaké:Perbawarizky

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Perbawa Rizky S.JPG

Sampurasun!!!

  • Wasta : Perbawa Rizky S
  • Lahir : Ciamis, 27 Juli
  • Sakola : S1 Ilmu Administrasi Bisnis_Universitas Telkom
  • Alamat : Komplek Cilame Permai Jl. Perhubungan No.253 Ds.Cilame Kec.Ngamprah Kab.Bandung Barat
Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.57 (UTC)