Pamaké:R.Tirtawijaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tatang Zaelani Tirtawijaya.jpg

Tatang Zaélani Tirtawijaya, gubrag di hiji lembur singkur di sisi pakidulan Tasikmalaya, perenahna di Desa Cilumba, Kecamatan Cikatomas, Kabupaten Tasikmalaya. Resep maca, nulis jeung maékeun seni peran –keur media ngritik pamaéntah–. Kadaharan karesepna nyaéta karédok jeung pecel sarta sakabéh kadaharan tradisional (no western). Manggihan pucuk daun sampeu nu héjo ngora téh sok asa waraas. Da salila nyiar pangarti di Bandug mah geuning hésé kabina-bina manggihan daun sampeu téh. Aya mah aya, ngan aya ku ayana kolot pisan, kajaba mahal deuih. Karya-karyana ngan kakara tepi ka nyieun warta jeung carpon, muia kahareupna mah bias nambahan. Silokaning: “Yang diucap akan lenyap, yang ditulis akan abadi”.


Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.57 (UTC)