Pamaké:Rizvan02

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ridwan Al-Jufri
Informasi pribados
Nami lengkep Muhammad Ridwan Bin Abdurrahman Al-Jufri
Lahir 21 Januari 1990 (1990-01-21) (yuswa 30)
Tempat lahir Madinah, Saudi Arabia
Luhurft 9 in (2.06 m)
Posisi Kiper
Informasi klub
Klub ayeuna Persipura Jayapura
Nomor 1
Karir junior
2001–2008 Pérsib
Karir sénior*
Taun Tim Midang (Gol)
2008–2009 Persib Bandung 35 (0)
2009–2011 Persipura Jayapura 57 (0)
2011– Persipura Jayapura 40 (0)
2007–2009 Indonesia U-19 15 (0)
2009–2012 Indonesia U-21 22 (0)
2012 Indonesia U-23 5 (0)
2013 Indonesia 5 (0)
  • Midang jeung gol di klub sénior ngan diétang ti liga doméstik jeung akurat per 15:45, 26 Desember 2012 (UTC).

    ‡ Midang jeung gol di tim nasional akurat per 16 Oktober 2012