Pamaké:Russ

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia:Babel
ko 이 사용자는 한국어모어입니다.
en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.


ja-1 この利用者は簡単日本語を話します。
ru-1 Этот участник владеет русским языком на начальном уровне.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké