Pamaké:SamanthaPuckettIndo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
en This user is a native speaker of English.
fr Cette personne parle le français comme langue maternelle.
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
jv Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi.
Citakan:User ms
Téang Basa pamaké