Pamaké:Syifa myeolchi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nepangkeun sim kuring Syifa Fauziyah ti wewengkon Garut. Ayeuna sim kuring nuju nimba elmu di Universitas Pendidikan Indonesia, nyandak jurusan sejarah. kalangenan sim kuring ngadangukeun lagu, utamina lagu-lagu anu dinyanyikeun ku Super Junior (BB ti Korsel).

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 06.29 (UTC)