Pamaké:Yuni Saparina

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Assalamualaikum. Nepangkeun wasta pun Yuni Saparina. Abdi lahir di Tasikmalaya, 29 Juni 1996. Ayeuna nuju ngumbara nyiar élmu di Bandung, ngan kawit asalna mah ti Cikatomas Tasikmalaya.


Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 06.30 (UTC)