Pamilihan umum Malaysia 2013

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Pamilihan umum Malaysia 2013
Malaysia
2008 ←
5 Méi 2013[1]
Anggota kapilih

Pemilih 84,84%
  Dato Sri Mohd Najib Tun Razak.JPG Anwar 980416.jpg
Partéy BN Pakatan Rakyat
Sora 5.237.699 5.623.984
Perséntase 47,38% 50,87%

Perdana Mentri saméméh pamilihan umum

Najib Tun Razak
BN

Perdana Mentri saheulaan

Najib Tun Razak
BN

Pamilihan umum Malaysia 2013 lumangsung dina 5 Méi 2013 sanggeus dibubarkeunana Parlemén ku Perdana Mentri 2 poé sateuacanna.[2] Pangajuan kandidat pamilihan umum dilaksanakeun 20 April 2013 sarta kampanye lumangsung nepi ka 4 Méi 2013 (15 hari). Warga nagara Malaysia nu minuhan sarat tiasa milih anggota Dewan Rakyat jeung Dewan Undangan Negeri.[3][4]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Saméméhna
2008
Pamilihan umum Malaysia Sanggeusna
(teu acan ditangtukeun)