Panai Tengah, Labuhanbatu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Panai Tengah
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.10.18
Désa/kalurahan-

Panai Tengah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Labuhanbatu Citakan:Panai Tengah, Labuhanbatu