Pancasan, Ajibarang, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pancasan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanAjibarang
Pamaréntahan
 • Nami Kuwuahmad munawar
Kapadetan95%

Pancasan nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Ajibarang, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg