Pandémi koronavirus 2019 di Brazil

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pandemi koronvirus 2020 di Brasil
COVID-19 Outbreak Cases in Brazil.svg
Peta negara-negara bagian dengan kasus koronvirus terkonfirmasi (pada 16 April)
PanyakitCOVID-19
Galur VirusSARS-CoV-2
LokasiBrasil
Kasus munggaranSão Paulo
Tanggal mimiti aya26 Februari 2020
AsalLombardy, Italia[1]
Kasus kakonfirmasi2,012,151[2]
Kasus pulih1,296,328[2]
Tilar dunya
76,688[2]
Situs web resmi
coronavirus.saude.gov.br

Pandemi koronavirus 2019–20 di Brazil tina penyakit koronavirus 2019 (COVID-19) dikonfirmasi nyebarkeun ka Brazil dina 25 Pebruari 2020,[3] saatos lalaki taun 61 taun ti São Paulo anu balik ti Lombardy, Italia diuji positip pikeun katépaan. Dina 16 Juli 2020, 1.296,328 kasus dikonfirmasi di nagara éta, nyababkeun 76,688 maotna.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Painel Coronavírus". G1 (dalam pt-br). Diakses tanggal 20 March 2020. 
  2. a b c "Painel Coronavírus". Ministry of Health (dalam Portuguese). Diakses tanggal 16 July 2020. 
  3. "Brasil confirma primeiro caso da doença". Ministerio da Saude. 26 February 2020. Diarsipkan dari versi asli tanggal 6 March 2020. Diakses tanggal 4 March 2020.