Pandak, Sumpyuh, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pandak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanSumpyuh

Pandak nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Sumpyuh, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg