Panembangan, Cilongok, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Panembangan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanCilongok

Panembangan nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Cilongok, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg