Pangéran Jayakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Pangéran Jayakarta Wijayakrama (ᮕᮍᮦᮛᮔ᮪ ᮏᮚᮊᮁᮒ) atawa Achmad Jaketra téh salah saurang pangawasa Jayakarta (kiwari Jakarta) sanggeus direbut ti Pajajaran, nepi ka ragragna ka VOC.


Nulis.jpg


Nulis.jpg